Wie zijn wij?

Betaling van uw factuur binnen 6 uur! Gescreende ZZP vakmensen Landelijk netwerk van verschillende disciplines Ruim 40 jaar ervaring in de bemiddeling van vaklieden Door de belastingdienst goedgekeurde raamovereenkomst Juridisch verantwoord werken met ZZP’ers Gerenommeerde opdrachtgevers

Rikxoort Bouwservice is al vele jaren een begrip in de bouw. Al ruim 40 jaar brengt Rikxoort Bouw Service vraag en aanbod van vaklieden in de bouw bij elkaar. Als geen ander weten wij de juiste man op de juiste plek te krijgen. Kiest u voor Rikxoort Bouw Service, dan kiest u voor een professionele partner met een groot bestand aan gescreende ZZP’ers.

Onze kernwaarden:

Open en eerlijke communicatie

Bouwen blijft mensenwerk. Daarom is communicatie van groot belang om uw doelen te bereiken. Bij
Rikxoort Bouw Service staat het maken van heldere afspraken over de procedure en voorwaarden hoog in het vaandel.

Betrouwbaarheid

Bij Rikxoort Bouw Service geldt: afspraak is afspraak, wat je zegt moet je doen en dat geldt wederzijds. Alleen op deze manier ontstaat er een sfeer van vertrouwen en transparantie.

Vaste contactpersoon

Wij werken met een klein team, dus je hebt altijd een vaste contactpersoon. Daardoor kennen wij onze klanten en ZZP’ers goed. Zo kunnen wij blijven werken aan het belangrijkste voor alle partijen: het komen tot de perfect match!

Betrokkenheid

Wij verdiepen ons oprecht in al onze contactpersonen. Zo weten wij perfect wat er speelt en kunnen daar altijd adequaat op inspringen.