Opdrachtgever

Bent u opdrachtgever in de bouw en bent u opzoek naar vaklieden voor uw project?
Dan bent u bij Rikxoort Bouw Service aan het juiste adres.

Bemiddeling in de bouw

Rikxoort Bouw Service beschikt over ruim 40 jaar ervaring in het bemiddelen van vaklieden en is trots op haar bestand van ruim 5.000 gescreende ZZP’ers!
Opdrachtgevers die via Rikxoort Bouw Service vaklieden inhuren, kunnen rekenen op een divers aanbod aan vakmensen en eenvoudige procedures.

Veilig ZZP’ers inhuren

Het wordt er allemaal niet eenvoudiger op: een aannemer die vaklieden inhuurt heeft te maken met een woud aan wet- en regelgeving. Er was altijd de VAR-verklaring maar die is vervallen. Nu zijn er de wet DBA, de WAS en uiteraard de WKA, en de regering heeft aangekondigd vanaf 2019 te komen met de zogenaamde Opdrachtgeversverklaring via een webmodule. In veel gevallen bent u hoofdelijk aansprakelijk mocht het ergens mis gaan. Rikxoort Bouw Service volgt de regelgeving op de voet en beschikt altijd over de beste methode om uw inhuur optimaal en veilig te laten verlopen.

Flexibiliteit

De bouwbranche is continu in beweging en daardoor vrijwel nooit in balans. Soms moet u snel een project opleveren en heeft u behoefte aan extra vaklieden, op andere momenten is het wat rustiger. In de crisisjaren die inmiddels achter ons liggen was er sprake van een overschot aan beschikbare vaklieden, nu het weer wat beter gaat, weten de bouwbedrijven op sommige momenten van het jaar niet waar ze de mensen vandaan moeten halen.

Met Rikxoort Bouw Service is het een stuk eenvoudiger om in uw behoefte aan goede vaklieden te voorzien. Rikxoort Bouw Service brengt u in contact met de beste ZZP’ers voor uw project die zijn gescreend en in het bezit zijn van de benodigde (hand)gereedschappen.

Wij controleren of een ZZP’er écht een zelfstandig ondernemer is en geen werknemer. Werken met Rikxoort Bouw Service is daarom een uitstekende bescherming tegen de fiscale en administratieve risico’s verbonden met het inhuren van vaklieden.
Om u ook administratief nog zo min mogelijk te belasten verzorgt Rikxoort Bouw Service de facturering. U krijgt derhalve altijd een factuur van ons en wij handelen een en ander af met de ZZP’er. Door de ZZP’er snel te betalen, houden we zowel u als de ZZP’er tevreden.

Bent u opdrachtgever in de bouw en opzoek naar vaklieden? Neem dan contact met ons op of meld u aan via onderstaande link.

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunt u bellen naar 0165-596670 of stuur ons een email naar info@rikxoortbouwservice.nl dan wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Rikxoort Bouw Service B.V.

Wilt u zich aanmelden