Voor opdrachtgevers

Betaling van uw factuur binnen 6 uur! Gescreende ZZP vakmensen Landelijk netwerk van verschillende disciplines Ruim 40 jaar ervaring in de bemiddeling van vaklieden Door de belastingdienst goedgekeurde raamovereenkomst Juridisch verantwoord werken met ZZP’ers Gerenommeerde opdrachtgevers

Opdrachtgever

Bent u opdrachtgever in de bouw en bent u opzoek naar vaklieden voor uw project?
Dan bent u bij Rikxoort Bouw Service aan het juiste adres.

Bemiddeling in de bouw

Rikxoort Bouw Service beschikt over ruim 40 jaar ervaring in het bemiddelen van vaklieden en is trots op haar bestand van ruim 5.000 gescreende ZZP’ers!

Opdrachtgevers die via Rikxoort Bouw Service vaklieden inhuren, kunnen rekenen op een divers aanbod van vakmensen. Wij gebruiken eenvoudige procedures.

Veilig ZZP’ers inhuren

Het wordt er allemaal niet eenvoudiger op: een aannemer die vaklieden inhuurt krijgt / heeft te maken met een woud aan wet- en regelgeving. Er was altijd de VAR-verklaring, maar die is vervallen. Nu zijn er de wet DBA, de WAS en uiteraard de WKA. Daarnaast heeft de regering aangekondigd vanaf 2020 te komen met de zogenaamde opdrachtgeversverklaring, via een webmodule. In veel gevallen bent u hoofdelijk aansprakelijk, als het ergens mis mocht gaan. Rikxoort Bouw Service volgt de regelgeving op de voet en beschikt altijd over de beste methode om uw inhuur optimaal en veilig te laten verlopen.

Flexibiliteit

De bouwbranche is continu in beweging en daardoor vrijwel nooit in balans. Soms moet u snel een project opleveren en hebt u behoefte aan extra vaklieden, op andere momenten is het wat rustiger. In de crisisjaren die inmiddels achter ons liggen was er sprake van een overschot aan beschikbare vaklieden. Nu het weer beter gaat, weten de bouwbedrijven op sommige momenten van het jaar niet waar ze de mensen vandaan moeten halen.

Met Rikxoort Bouw Service is het een stuk eenvoudiger om in uw behoefte aan goede vaklieden te voorzien. Rikxoort Bouw Service brengt u in contact met de beste ZZP’ers voor uw project. Deze ZZP’ers zijn door ons gescreend. Ze zijn in het bezit van de benodigde (hand)gereedschappen.

Wij controleren of een ZZP’er écht een zelfstandig ondernemer is. Werken met Rikxoort Bouw Service is daarom een uitstekende bescherming tegen de fiscale en administratieve risico’s, die verbonden zijn aan het inhuren van vaklieden.

Om u ook administratief nog zo min mogelijk te belasten verzorgt Rikxoort Bouw Service de facturering. U krijgt derhalve altijd een factuur van ons en wij handelen een en ander af met de ZZP’er. Door de ZZP’er snel te betalen, houden we zowel u als de ZZP’er tevreden.

Bent u opdrachtgever in de bouw en opzoek naar vaklieden? Neem dan contact met ons op of meldt u aan via onderstaande link.

Voor vragen en / of opmerkingen kunt u bellen naar 0165-596670. U kunt ook een email naar info@rikxoortbouwservice.nl.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.