Voor ZZP’ers

Betaling van uw factuur binnen 6 uur! Gescreende ZZP vakmensen Landelijk netwerk van verschillende disciplines Ruim 40 jaar ervaring in de bemiddeling van vaklieden Door de belastingdienst goedgekeurde raamovereenkomst Juridisch verantwoord werken met ZZP’ers Gerenommeerde opdrachtgevers

Bemiddelaar voor ZZP’ers

Werkt u als ZZP’er in de bouw en bent u op zoek naar uitdagende projecten tegen goede voorwaarden? Dan wil Rikxoort Bouw Service graag met u kennismaken!

Rikxoort Bouw Service bemiddelt al vele jaren voor ZZP’ers in de bouw. Zij kunnen rekenen op een goed aanbod aan opdrachten, duidelijke afspraken, werken voor gerenommeerde opdrachtgevers en goede betalingsvoorwaarden. Of u nu volledig allround bent of gespecialiseerd in renovatie, ruwbouw, aftimmerwerk of stelwerk, Rikxoort Bouw Service vindt altijd het juiste project voor u.

Rikxoort Bouw Service heeft voor iedere vakman een geschikt project dat past bij uw ervaring, vakmanschap en regio. Een overzicht van de opdrachten vindt u hier. Zoals ons motto “De juiste man, op de juiste plek” al zegt, houden wij bij het maken van de match ook rekening met de afstand van uw woonplaats naar het project.

Snelle betaling

Het is frustrerend als u moet wachten op uw geld of, nog erger, er achteraan moet zitten. Bij Rikxoort Bouw Service is daar absoluut geen sprake van. Het spreekwoord zegt niet voor niets: “Boter bij de vis”.

Rikxoort Bouw Service betaalt uw factuur binnen 6 uur!

ZZP’ers die al voor Rikxoort Bouw Service werken ervaren dit als extra motiverend vanwege de zekerheid die hen dit geeft.

Met recht kunnen wij zeggen dat wij de snelst betalende ZZP organisatie van Nederland zijn.

Wat is uw voordeel?

Rikxoort Bouw Service regelt voor u de mooie klussen bij de leukste opdrachtgevers tegen de beste voorwaarden. Dat betekent plezier in uw werk, minder zorgen en meer tijd over.

Maar er is nog een groot voordeel. Werkt u via ons, dan bent u voor opdrachtgevers aantrekkelijker om mee te werken. Waarom? Omdat wij voor de opdrachtgever controleren of u aan de vereisten van het zelfstandig ondernemerschap voldoet, zo krijgt de opdrachtgever de zekerheid dat hij / zij veilig met u kan werken.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. U kunt zich inschrijven via onze website. Vervolgens nemen wij contact met u op om uw ervaring en onze werkwijze door te spreken.

Spreekt dit u aan? Dan kijken we meteen welk werk uw voorkeur heeft en wanneer u beschikbaar bent.

Zodra wij alle gegevens compleet hebben, gaan wij u voorstellen aan een potentiële  opdrachtgever

Na inschrijving op onze website wordt u standaard per e-mail op de hoogte gehouden van nieuwe opdrachten.

Voor vragen bel 0165-596670

Wilt u zich aanmelden

Aanmelden als ZZP’er