Voor ZZP’ers

Betaling van uw factuur binnen 6 uur! Gescreende ZZP vakmensen Landelijk netwerk van verschillende disciplines Ruim 45 jaar ervaring in de bemiddeling van vaklieden Door de belastingdienst goedgekeurde raamovereenkomst Juridisch verantwoord werken met ZZP’ers Gerenommeerde opdrachtgevers
10 /10
“Bardzo Zadowolony”Jak najbardziej firmę rikxoort bouw mogę polecić każdemu bez wahania firma jest jak najbardziej wypłacalna i to w szybkim terminie jeśli pojawi się jakiś problem rozwiązują go razem z tobą. Naprawdę Polecam!!
Damian , Den Haag
9.7/10 op basis van 102 reviews Bekijk onze geverifieerde reviews op Kiyoh
10 /10
“Uitstekend bedrijf.”Een betrouwbare partner voor bouwpersoneel.... Goede contacten, snelle reactie, behulpzaam en het meest belangrijke, een hele snelle betaling. Ruud en de team,toppertje. Een aanrader voor iedereen. Bedankt voor alles, Gr, Gary. Timmerbedrijf Thompson
Gary Thompson, Den Haag
9.7/10 op basis van 102 reviews Bekijk onze geverifieerde reviews op Kiyoh
10 /10
“Top bedrijf!”De heren van Rikxoort zijn onwijs gemotiveerd en behulpzaam. Voordat de ene opdracht afgelopen is, hebben ze de volgende al geregeld, waardoor je niet eens één dag zonder werk zit. Ze pakken problemen direct op en handelen ze super professioneel af! Fijne mensen en dus een hele fijne samenwerking!
Bardo, Woerden
9.7/10 op basis van 102 reviews Bekijk onze geverifieerde reviews op Kiyoh
10 /10
“Fijn”Alles is heel duidelijk. Ze betalen goed en op tijd, En ze doen hun best om je constant aan werk te houden.
Jeremy, Schagen
9.7/10 op basis van 102 reviews Bekijk onze geverifieerde reviews op Kiyoh
9 /10
“top bedrijf”Ben 4 jaar geleden begonnen via iemand bij Rixoord bouwservice tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad. In overleg ook tijd om eigen klussen te doen,facturering altijd op tijd opdrachtgevers prima mee gewerkt. goed overleg en mooi werk gehad en bij de opdrachtgevers een goede relatie opgebouwd. Betaling van je facturen ook zeer betrouwbaar, altijd op tijd en nooit hoeven bellen waar mijn geld blijft elke vrijdag netjes op de rekening. En als er wat aan mankeerde dan dan in prima overleg er uitgekomen. Wat mijn opvalt is dat je direct gebeld word als je ten nadelen van je zelf je factuur te laag opstelt, dan word je de zelfde dag nog opgebeld dat je te weinig heb gefactureerd , en dat je de week daarop het geld wat te weinig is gefactureerd netjes word betaald . Dat zijn dingen daar houd ik van dat getuigd van fatsoenlijk zaken doen. Kortom ik ga zeker niet zo maar meer met andere bedrijven in zee Ik zit hier prima op mijn plaats men zegt eerlijkheid duurt het langst en dat is bij dit bedrijf zeker het geval. Ik beveel dit bedrijf zeker aan bij zzp en opdrachtgevers.
Richard Gerritsen, Haarlem
9.7/10 op basis van 102 reviews Bekijk onze geverifieerde reviews op Kiyoh
9 /10
“Ik vind de samenwerking erg prettig verlopen”Sinds 15 weken werkzaam via deze firma en de samenwerking tussen hun en de opdrachtgever verloopt erg soepel. Tevens heb ik nog nooit meegemaakt dat er een firma zoveel vertrouwen heeft dat ze al betalen voordat hun factuur betaald is. Ik zeg in een word een top firma
Stephan , Den Haag
9.7/10 op basis van 102 reviews Bekijk onze geverifieerde reviews op Kiyoh

Bemiddelaar voor ZZP’ers

Werkt u als ZZP’er in de bouw en bent u op zoek naar uitdagende projecten tegen goede voorwaarden? Dan wil Rikxoort Bouw Service graag met u kennismaken!

Rikxoort Bouw Service bemiddelt al vele jaren voor ZZP’ers in de bouw. Zij kunnen rekenen op een goed aanbod aan opdrachten, duidelijke afspraken, werken voor gerenommeerde opdrachtgevers en goede betalingsvoorwaarden. Of u nu volledig allround bent of gespecialiseerd in renovatie, ruwbouw, aftimmerwerk of stelwerk, Rikxoort Bouw Service vindt altijd het juiste project voor u.

Rikxoort Bouw Service heeft voor iedere vakman een geschikt project dat past bij uw ervaring, vakmanschap en regio. Een overzicht van de opdrachten vindt u hier. Zoals ons motto “De juiste man, op de juiste plek” al zegt, houden wij bij het maken van de match ook rekening met de afstand van uw woonplaats naar het project.

Snelle betaling

Het is frustrerend als u moet wachten op uw geld of, nog erger, er achteraan moet zitten. Bij Rikxoort Bouw Service is daar absoluut geen sprake van. Het spreekwoord zegt niet voor niets: “Boter bij de vis”.

Rikxoort Bouw Service betaalt uw factuur binnen 6 uur!

ZZP’ers die al voor Rikxoort Bouw Service werken ervaren dit als extra motiverend vanwege de zekerheid die hen dit geeft.

Met recht kunnen wij zeggen dat wij de snelst betalende ZZP organisatie van Nederland zijn.

Wat is uw voordeel?

Rikxoort Bouw Service regelt voor u de mooie klussen bij de leukste opdrachtgevers tegen de beste voorwaarden. Dat betekent plezier in uw werk, minder zorgen en meer tijd over.

Maar er is nog een groot voordeel. Werkt u via ons, dan bent u voor opdrachtgevers aantrekkelijker om mee te werken. Waarom? Omdat wij voor de opdrachtgever controleren of u aan de vereisten van het zelfstandig ondernemerschap voldoet, zo krijgt de opdrachtgever de zekerheid dat hij / zij veilig met u kan werken.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. U kunt zich inschrijven via onze website. Vervolgens nemen wij contact met u op om uw ervaring en onze werkwijze door te spreken.

Spreekt dit u aan? Dan kijken we meteen welk werk uw voorkeur heeft en wanneer u beschikbaar bent.

Zodra wij alle gegevens compleet hebben, gaan wij u voorstellen aan een potentiële  opdrachtgever

Na inschrijving op onze website wordt u standaard per e-mail op de hoogte gehouden van nieuwe opdrachten.

Voor vragen bel 0165-596670

Wilt u zich aanmelden

Aanmelden als ZZP’er